Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Ontdek onze diensten

Als accountancy kantoor zijn we de best geplaatste partij om jou en jouw onderneming te begeleiden. Onze waaier aan diensten is heel ruim, in lijn met het niveau van onze scholing. Daarnaast kunnen we steeds terugvallen op een gedegen netwerk van experts.

100% Digitale boekhouding

Upload jouw facturen of neem een foto met de DizzyData app. Kunnen we onze systemen koppelen? Dan nemen wij deze opzet voor onze rekening.

Accountancy

Tijdig indienen van jouw aangiftes zoals BTW, personenbelasting of vennootschapsbelasting. En uiteraard de opmaak van jaarrekening.

Financiële en fiscale optimalisatie

Vanuit het financieel plan zien we reeds de eerste financiële en fiscale optimalisaties. Doorheen het jaar forecasten we dan het effectieve resultaat, wat ervoor zorgt dat we financieel en fiscaal tijdig kunnen bijsturen.

Speciale vraagstukken

Wil je begeleiding bij een overname, wil je een due dilligence of wil je successie planning. We helpen jou hier graag mee verder.

Opstarten van een onderneming

KBO registratie en aanvraag BTW nummer, keuze sociaal kantoor, dit is ons expertise domein. Een financieel plan en statuten opmaken voor de notaris, we loodsen je er doorheen.

Strategie

Ieder jaar bepalen we samen de ondernemingsstrategie. We meten het success hiervan aan de hand van 3 gebalanceerde targets op maat. Dit vormt de leidraad voor alle te nemen beslissingen doorheen het jaar.

Data analyse en ondernemingsadvies

Heb je veel data ter beschikking en wil je analyses op maat? Stuur ons uw data over orders, artikelen of voorraadniveaus. We maken interactieve rapporten en vertalen de inzichten naar betere business beslissingen.

Internationale supply chain en fiscaliteit

Wil je producten importeren en of exporteren binnen of zelfs buiten de EU? Dan zijn wij de gepaste partij voor advies over goederenstromen, basis douane regelgeving en internationale fiscaliteit.

Raad van advies

Binnen ons merk Grow Partners krijg je eigenlijk een raad van advies in de vorm van een business mentor en een accountant - fiscalist. Bij uitbreiding kan je ook op ons beroep doen voor jouw eigen raad van advies. Onze ervaring leert dat één generalist in combinatie met een marketing, HR en product specialist heel krachtig werkt.

Brainstorm sessie

Wil je over uw business idee eens brainstormen of een klankbord sessie hebben? Wil je eens peilen of jouw idee weldegelijk matcht met vraag vanuit de markt? Twijfel je over jouw juiste doelgroep of wil je gewoon aftoetsen wanneer jouw onderneming rendabel kan zijn?

Ben je klaar om jouw potentieel te ontplooien?

Ben je klaar voor meer inzicht in jouw business, klanten en omgeving. Wil je een duidelijk financieel plan, maar ook inzicht in cashflow en het resultaat dat je mag verwachten op het einde van het boekjaar?

Maak een afspraak met ons voor een eerste gesprek. Geheel vrijblijvend en gratis, uiteraard.

Wil je nog wat meer weten over het financieel plan, resultaat forecasting en cashflow planning? Kijk dan ook eens op onze website Accountancy Partners.

Word jij ook één van onze verhalen?

Enkele van onze tevreden klanten getuigen:

Stefanie Cailliau, zaakvoerder bij Lilypoppy

Dinsdag, 15 Januari 2019

Bij Francis en Katrijn krijg je echt een persoonlijke aanpak op maat! Ze zijn zoveel meer dan een boekhoudkantoor. Ze denken mee met je zaak, begeleiden en zelfs coachen je om je missie, businessplan en financieel plan te verhelderen en op punt te stellen. Fijn om met mensen samen te werken die net zo gedreven zijn als ik. De passie om uw zaak te doen slagen en groeien spat er van af! Ik ben fan!

Lies Nuyttens, zaakvoerder bij SDAD

Dinsdag, 4 December 2018

Proactieve, commerciële strategische en klantgerichte ondersteuning en dit in combinatie met een vlotte boekhouding. Een niet alledaags te vinden combinatie, echter wel een noodzaak voor vele ondernemers. Top concept bieden jullie aan! Zeker aan te bevelen.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×