Ben jij een groeier, bloeier, snoeier met serieus veel ambitie en vooral een torenhoge uitdaging?

In de 3 year challenge starten we met een leeg blad

Grow doelstelling

Ons doel is jouw onderneming op maximaal 3 jaar tot een succesverhaal uit te bouwen.

Meer informatie

Grow framework

Binnen Grow Partners hebben we een eigen framework ontwikkeld, gebaseerd op sterke business modellen. Voorbeelden zijn Hedgehog concept, Value Proposition, Bizz Model Canvas en Blue Ocean strategy. We doorlopen dit framework van A tot Z.

Meer informatie

Grow investering

We investeren door tijd en kennis te delen voor een héél scherpe prijs. Ons doel is jouw project succesvol te maken, zodat wij via ieder jaar onze prijs mee kunnen laten evolueren.

Ben je klaar om jouw potentieel te ontplooien?

Ben je klaar voor meer inzicht in jouw business, klanten en omgeving. Wil je een duidelijk financieel plan, maar ook inzicht in cashflow en het resultaat dat je mag verwachten op het einde van het boekjaar?

Maak een afspraak met ons voor een eerste gesprek. Geheel vrijblijvend en gratis, uiteraard.

Wil je nog wat meer weten over het financieel plan, resultaat forecasting en cashflow planning? Kijk dan ook eens op onze website Accountancy Partners.

Word jij ook één van onze verhalen?

Enkele van onze tevreden klanten getuigen:

Stefanie Cailliau, zaakvoerder bij Lilypoppy

Dinsdag, 15 Januari 2019

Bij Francis en Katrijn krijg je echt een persoonlijke aanpak op maat! Ze zijn zoveel meer dan een boekhoudkantoor. Ze denken mee met je zaak, begeleiden en zelfs coachen je om je missie, businessplan en financieel plan te verhelderen en op punt te stellen. Fijn om met mensen samen te werken die net zo gedreven zijn als ik. De passie om uw zaak te doen slagen en groeien spat er van af! Ik ben fan!

Lies Nuyttens, zaakvoerder bij SDAD

Dinsdag, 4 December 2018

Proactieve, commerciële strategische en klantgerichte ondersteuning en dit in combinatie met een vlotte boekhouding. Een niet alledaags te vinden combinatie, echter wel een noodzaak voor vele ondernemers. Top concept bieden jullie aan! Zeker aan te bevelen.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×