Strategie

Eens je voldoende inzicht hebt in ondernemen alsook in jouw onderneming, kunnen we nadenken over strategie. Dit betekent dat we een duidelijk doel en richting bepaald hebben en we nu nadenken hoe we de obstakels op ons pad gaan overwinnen. Idealiter vinden we een originele oplossing waarmee jouw onderneming concurrencieel een stapje voor is. Het allerbelangrijkste is daarna alle processen in jouw onderneming te aligneren met de strategie.

Daarnaast komt strategische marketing, het positioneren van uw producten of diensten en het optimale punt vinden tussen klant wensen en concurrentie aanbod. Blue ocean strategie, Waarde propositie met Personae en een Business model canvas, Brand key model om maar enkele modellen te noemen.

Ben je klaar om jouw potentieel te ontplooien?

Ben je klaar voor meer inzicht in jouw business, klanten en omgeving. Wil je een duidelijk financieel plan, maar ook inzicht in cashflow en het resultaat dat je mag verwachten op het einde van het boekjaar?

Maak een afspraak met ons voor een eerste gesprek. Geheel vrijblijvend en gratis, uiteraard.

Wil je nog wat meer weten over het financieel plan, resultaat forecasting en cashflow planning? Kijk dan ook eens op onze website Accountancy Partners.

Word jij ook één van onze verhalen?

Enkele van onze tevreden klanten getuigen:

Stefanie Cailliau, zaakvoerder bij Lilypoppy

Dinsdag, 15 Januari 2019

Bij Francis en Katrijn krijg je echt een persoonlijke aanpak op maat! Ze zijn zoveel meer dan een boekhoudkantoor. Ze denken mee met je zaak, begeleiden en zelfs coachen je om je missie, businessplan en financieel plan te verhelderen en op punt te stellen. Fijn om met mensen samen te werken die net zo gedreven zijn als ik. De passie om uw zaak te doen slagen en groeien spat er van af! Ik ben fan!

Lies Nuyttens, zaakvoerder bij SDAD

Dinsdag, 4 December 2018

Proactieve, commerciële strategische en klantgerichte ondersteuning en dit in combinatie met een vlotte boekhouding. Een niet alledaags te vinden combinatie, echter wel een noodzaak voor vele ondernemers. Top concept bieden jullie aan! Zeker aan te bevelen.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×