Boekhouden

We boekhouden 100% Digitaal. Je kan uw facturen emailen, uploaden of fotograferen via de DizzyData app. Zo hoef je uw papieren niet langer te bewaren, je krijgt een handig en overzichtelijk digitaal archief.

Kunnen we uw facturatie systeem koppelen? Heb je een webshop, kassasysteem of een gekend pakket? Dan zorgen wij voor de koppeling met het boekhoudpakket. Loopt er iets fout, dan is dit ook onze zorg.

Uw bankrekeningen worden ook gekoppeld via Codabox, uw loon administratie via Sodabox. Zo weet je meteen welke facturen betaald zijn en welke niet. Zelf betalen kan dan handig via Exact Online. Je klikt op de te betalen facturen en importeert deze in uw bank app. Een getal verkeerd intypen kan niet meer via deze methode.

Ben je klaar om jouw potentieel te ontplooien?

Ben je klaar voor meer inzicht in jouw business, klanten en omgeving. Wil je een duidelijk financieel plan, maar ook inzicht in cashflow en het resultaat dat je mag verwachten op het einde van het boekjaar?

Maak een afspraak met ons voor een eerste gesprek. Geheel vrijblijvend en gratis, uiteraard.

Wil je nog wat meer weten over het financieel plan, resultaat forecasting en cashflow planning? Kijk dan ook eens op onze website Accountancy Partners.

Word jij ook één van onze verhalen?

Enkele van onze tevreden klanten getuigen:

Stefanie Cailliau, zaakvoerder bij Lilypoppy

Dinsdag, 15 Januari 2019

Bij Francis en Katrijn krijg je echt een persoonlijke aanpak op maat! Ze zijn zoveel meer dan een boekhoudkantoor. Ze denken mee met je zaak, begeleiden en zelfs coachen je om je missie, businessplan en financieel plan te verhelderen en op punt te stellen. Fijn om met mensen samen te werken die net zo gedreven zijn als ik. De passie om uw zaak te doen slagen en groeien spat er van af! Ik ben fan!

Lies Nuyttens, zaakvoerder bij SDAD

Dinsdag, 4 December 2018

Proactieve, commerciële strategische en klantgerichte ondersteuning en dit in combinatie met een vlotte boekhouding. Een niet alledaags te vinden combinatie, echter wel een noodzaak voor vele ondernemers. Top concept bieden jullie aan! Zeker aan te bevelen.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×