Terug naar overzicht

Mastermind Internationale Webshops: uw logistiek

Hoe zet je uw logistiek proces op? Supply Chain overkoepelt uw goederenstroop van leverancier tot eindklant.Iedere stap heeft zijn eigen uitdagingen.

Goederen importeren uit China, hoe gaat dit in zijn werk?

"De communicatie verloopt moeilijk"

Inkopen in China behelst 2 belangrijke stappen.

1. Je moet duidelijk kunnen communiceren welk product je verwacht en wat de juiste specificaties zijn. Taal is hier een grote barière.

2. Je moet (meestal) op voorhand betalen. Zekerheid van leveren is het grootste risico.

Om deze twee barières te overbruggen kies je voor een betrouwbare en gedegen tussenpartij. Alibaba is de referentie op dit vlak.

Hiermee stap je over de twee belangrijke barières, maar kan je jezelf ook behoeden tegen laattijdige levering.

 

Ben je klaar om jouw potentieel te ontplooien?

Ben je klaar voor meer inzicht in jouw business, klanten en omgeving. Wil je een duidelijk financieel plan, maar ook inzicht in cashflow en het resultaat dat je mag verwachten op het einde van het boekjaar?

Maak een afspraak met ons voor een eerste gesprek. Geheel vrijblijvend en gratis, uiteraard.

Wil je nog wat meer weten over het financieel plan, resultaat forecasting en cashflow planning? Kijk dan ook eens op onze website Accountancy Partners.

Word jij ook één van onze verhalen?

Enkele van onze tevreden klanten getuigen:

Stefanie Cailliau, zaakvoerder bij Lilypoppy

Dinsdag, 15 Januari 2019

Bij Francis en Katrijn krijg je echt een persoonlijke aanpak op maat! Ze zijn zoveel meer dan een boekhoudkantoor. Ze denken mee met je zaak, begeleiden en zelfs coachen je om je missie, businessplan en financieel plan te verhelderen en op punt te stellen. Fijn om met mensen samen te werken die net zo gedreven zijn als ik. De passie om uw zaak te doen slagen en groeien spat er van af! Ik ben fan!

Lies Nuyttens, zaakvoerder bij SDAD

Dinsdag, 4 December 2018

Proactieve, commerciële strategische en klantgerichte ondersteuning en dit in combinatie met een vlotte boekhouding. Een niet alledaags te vinden combinatie, echter wel een noodzaak voor vele ondernemers. Top concept bieden jullie aan! Zeker aan te bevelen.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×