Terug naar overzicht

Een openhartig verhaal over ondernemen

Dag op dag 3 jaar geleden nam ik één van de grootste stappen uit mijn leven, ondernemer worden...

Gedaan met het tijdperk Arne is schilder en Lies is HR manager, het nieuwe tijdperk geschiedde, Arne en Lies =

Schilderwerken SDAD

Met de theorie een complementair duo te vormen zijn we onze survivaltocht begonnen…

Ja inderdaad, een survivaltocht …tegen uw tanden krijgen, kopzorgen, vele nachtjes wakker liggen kortom vooral veel vallen en dan terug opstaan was reeds de rode draad doorheen deze 3 jaar.

De grenzen aftasten tussen man en vrouw zijn maar tevens elkaars zakenpartners… dat is alvast ook een grote uitdaging. ????

Resultaten en groei bekomen met en via mensen is uiteindelijk de zwaarste opdracht. Een team samen stellen, een team gelukkig maken en houden, een team jou gelukkig laten maken, een team laten renderen,… dat is absoluut met nu en dan de nodige haren tot volledige pruiken in de boter.????

Maar ik geloof en blijf geloven in ons team en vooral in onze missie ???? SDAD = het bezorgen van schilderkracht tot de vierde macht!

Ondertussen ettelijke prachtige projecten verder, veel vertrouwen gekregen van nieuwe klanten die resulteerde in terugkerende klanten,.... JA! dat vertrouwen zijn we WAARD en daar doen we het voor!

Bedankt

Arne Deseure

, bedankt voltallig SDAD team , jullie zijn de rollercoaster in mijn leven maar zou het absoluut voor geen geld van de wereld willen missen ????????????

Ben je klaar om jouw potentieel te ontplooien?

Ben je klaar voor meer inzicht in jouw business, klanten en omgeving. Wil je een duidelijk financieel plan, maar ook inzicht in cashflow en het resultaat dat je mag verwachten op het einde van het boekjaar?

Maak een afspraak met ons voor een eerste gesprek. Geheel vrijblijvend en gratis, uiteraard.

Wil je nog wat meer weten over het financieel plan, resultaat forecasting en cashflow planning? Kijk dan ook eens op onze website Accountancy Partners.

Word jij ook één van onze verhalen?

Enkele van onze tevreden klanten getuigen:

Stefanie Cailliau, zaakvoerder bij Lilypoppy

Dinsdag, 15 Januari 2019

Bij Francis en Katrijn krijg je echt een persoonlijke aanpak op maat! Ze zijn zoveel meer dan een boekhoudkantoor. Ze denken mee met je zaak, begeleiden en zelfs coachen je om je missie, businessplan en financieel plan te verhelderen en op punt te stellen. Fijn om met mensen samen te werken die net zo gedreven zijn als ik. De passie om uw zaak te doen slagen en groeien spat er van af! Ik ben fan!

Lies Nuyttens, zaakvoerder bij SDAD

Dinsdag, 4 December 2018

Proactieve, commerciële strategische en klantgerichte ondersteuning en dit in combinatie met een vlotte boekhouding. Een niet alledaags te vinden combinatie, echter wel een noodzaak voor vele ondernemers. Top concept bieden jullie aan! Zeker aan te bevelen.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×