Terug naar overzicht

Mastermind Internationale Webshops: durven dromen

Een webshop heeft één groot voordeel, hij is niet gebonden aan een fysieke winkel. Vaak zien we onze klanten hier maximaal gebruik van maken door internationaal te gaan, voor inkoop of voor verkoop.

"Durf te dromen"

Een webshop starten en klaar. Laat de orders maar binnenstromen.

Zo werkt het spijtig genoeg niet. Het vergt marketing skills om uw webshop bekend te maken. Een sterk merk uitbouwen vergt tijd.

Eerst moet je adverteren op Google of andere Sociale media. 2 klanten doen dit zelf, 2 besteden dit uit.

Waarom zelf doen? Omdat uw verhaal krachtig wordt als je veel oefent, omdat het echt van jou komt en authentiek is. Natuurlijk volg je hier best opleiding voor.

Waarom uitbesteden? Je hebt andere prioriteiten of je bent niet vlot met de pen. Dan zoek je een partner, een copywriter, als uw budget dit toelaat. Een alternatief is een stagestudent die een reeks blogs en posts schrijft die je dan gepland kan naar buiten brengen.

Ben je klaar om jouw potentieel te ontplooien?

Ben je klaar voor meer inzicht in jouw business, klanten en omgeving. Wil je een duidelijk financieel plan, maar ook inzicht in cashflow en het resultaat dat je mag verwachten op het einde van het boekjaar?

Maak een afspraak met ons voor een eerste gesprek. Geheel vrijblijvend en gratis, uiteraard.

Wil je nog wat meer weten over het financieel plan, resultaat forecasting en cashflow planning? Kijk dan ook eens op onze website Accountancy Partners.

Word jij ook één van onze verhalen?

Enkele van onze tevreden klanten getuigen:

Stefanie Cailliau, zaakvoerder bij Lilypoppy

Dinsdag, 15 Januari 2019

Bij Francis en Katrijn krijg je echt een persoonlijke aanpak op maat! Ze zijn zoveel meer dan een boekhoudkantoor. Ze denken mee met je zaak, begeleiden en zelfs coachen je om je missie, businessplan en financieel plan te verhelderen en op punt te stellen. Fijn om met mensen samen te werken die net zo gedreven zijn als ik. De passie om uw zaak te doen slagen en groeien spat er van af! Ik ben fan!

Lies Nuyttens, zaakvoerder bij SDAD

Dinsdag, 4 December 2018

Proactieve, commerciële strategische en klantgerichte ondersteuning en dit in combinatie met een vlotte boekhouding. Een niet alledaags te vinden combinatie, echter wel een noodzaak voor vele ondernemers. Top concept bieden jullie aan! Zeker aan te bevelen.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×