Terug naar overzicht

Het gras is altijd groener aan de overkant...

.. tenzij we nu totaal niet weten hoe het gras er zal uitzien.

3 tips om hier mee om te gaan, geheel uit ervaring.

Bij Accountancy Partners BVBA, waar Grow partners een brand van is, zijn we continu gericht op de toekomst. Zo kunnen we anticiperen.

Dit is zowat de essentie van plannen!

Forecasten waar we zullen uitkomen met de winst en bijhorende belastingen zorgt meestal voor minder winst en dus … minder belastingen. Geheel gepland en sterk geanticipeerd.

We zien het aankomen, we kunnen er iets aan doen. Een wereld van verschil tegenover pas na het boekjaar weten waar je uitkomt.

Maar teveel winst maken zal voor veel ondernemers geen probleem meer zijn dit jaar.

Integendeel. Voor de meeste ondernemers wordt winst maken DE GROTE UITDAGING.

Wat kan je nog doen?

1. Keihard inzetten op flexibiliteit! Traiteurs zijn hard getroffen, wel onze traiteur zet in op BBQ en leert nieuwe skills aan, zoals filmpjes maken om zijn nieuwe diensten aan te bieden. Het werkt!

2. Bijgevolg, zorg dat er (nieuwe) omzet komt. Ik adviseer verschillende klanten (heel sterk) meer aanwezig te zijn op sociale media. Dit zorgt voor 2 effecten. 1 je blijft on top of mind en 2 je komt weer in contact met noden van potentiële klanten. Voor onze stress coach komt er bij thuiswerk een héle nieuwe dimensie aan stress coaching op haar af.

3. Kijk goed naar de voorspellende indicatoren. Voor iedereen: ontslagen is een sterke! Meer werklozen die minder budget hebben om te spenderen. Bouwaanvragen in de bouw, aantal nieuwe ondernemingen voor ons, grow partners, enz. Volg deze goed op en stel jouw omzetverwachtingen bij waar nodig.

We weten absoluut niet waar we uitkomen na de lock-down, maar we hebben wel de idéale moment om ons goed voor te bereiden op wat kan komen. Wat het scenario ook wordt.

Véél succes!

Ben je klaar om jouw potentieel te ontplooien?

Ben je klaar voor meer inzicht in jouw business, klanten en omgeving. Wil je een duidelijk financieel plan, maar ook inzicht in cashflow en het resultaat dat je mag verwachten op het einde van het boekjaar?

Maak een afspraak met ons voor een eerste gesprek. Geheel vrijblijvend en gratis, uiteraard.

Wil je nog wat meer weten over het financieel plan, resultaat forecasting en cashflow planning? Kijk dan ook eens op onze website Accountancy Partners.

Word jij ook één van onze verhalen?

Enkele van onze tevreden klanten getuigen:

Stefanie Cailliau, zaakvoerder bij Lilypoppy

Dinsdag, 15 Januari 2019

Bij Francis en Katrijn krijg je echt een persoonlijke aanpak op maat! Ze zijn zoveel meer dan een boekhoudkantoor. Ze denken mee met je zaak, begeleiden en zelfs coachen je om je missie, businessplan en financieel plan te verhelderen en op punt te stellen. Fijn om met mensen samen te werken die net zo gedreven zijn als ik. De passie om uw zaak te doen slagen en groeien spat er van af! Ik ben fan!

Lies Nuyttens, zaakvoerder bij SDAD

Dinsdag, 4 December 2018

Proactieve, commerciële strategische en klantgerichte ondersteuning en dit in combinatie met een vlotte boekhouding. Een niet alledaags te vinden combinatie, echter wel een noodzaak voor vele ondernemers. Top concept bieden jullie aan! Zeker aan te bevelen.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×